Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declarațiile lui Vitali Ignatiev după negocierile cu Oleg Serebrian

© Sputnik / Rodion ProcaВиталий Игнатьев
Виталий Игнатьев - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2022
Abonare
Reprezentantul Tiraspolului la negocierile cu Chișinăul, Vitali Ignatiev, a comentat rezultatele întâlnirii în format „1+1” cu viceprim-ministrul moldovean pentru Reintegrare, Oleg Serebrian.
CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Pe chestiunea energetică, potrivit lui Ignatiev, părțile „au convenit ca experții din sectorul energetic să poarte un dialog la nivelul lor, paralel cu negocierile politice.
„Noi vom organiza o întâlnire (la nivel ministerial – n.n.) care să se concentreze pe agenda pe probleme legate de medicamente, pe acele probleme care sunt în mod tradițional discutat de reprezentanții politici”, a spus Ignatiev.
Potrivit lui, Chișinău „și-a exprimat disponibilitatea de a merge mai departe, de a lua decizii constructive”.
„Dar această disponibilitate a fost exprimată constant la toate întâlnirile cu omologul meu. În realitate, problemele nu fac decât să se înmulțească. Din păcate, nu am ajuns încă la o soluție la niciuna dintre probleme. Deși am discutat în detaliu problema importului de medicamente în Transnistria”, a declarat Ignatiev.
Олег Серебрян - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2022
Politică
Oleg Serebrian a făcut declarații după negocierile cu Vitalie Ignatiev
Fluxul de știri
0