Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oleg Serebrian a făcut declarații după negocierile cu Vitalie Ignatiev

© Sputnik / Rodion ProcaОлег Серебрян
Олег Серебрян - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2022
Abonare
Chișinăul a venit cu câteva variante privind posibilitatea producerii unui volum cât mai mare de energie electrică pentru consumatori.
CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Chișinăul a venit cu câteva variante privind posibilitatea producerii unui volum cât mai mare de energie electrică pentru consumatorii de pe malul drept, a anunțat șeful Biroului Politici Reintegrare, Oleg Serebrian.
„Elementul cel mai important pentru noi este un preț cât mai mic, în măsură să protejeze cetățenii, dar și întreprinderile de facturi prea grele”, a declarat Oleg Serebrian după întâlnirea în formatul 1+1 cu Vitalie Ignatiev.
Un alt aspect despre care a vorbit Oleg Serebrian este stabilitatea rețelelor electrice. Potrivit acestuia, gradul de uzură a rețelelor de pe ambele maluri ale Nistrului este pe alocuri destul de mare.
Serebrian a mai spus că e nevoie de analiză și discuții suplimentare cu partea transnistreană în vederea depășirii crizei energetice.
Oleg Serebrian, vicepremierul moldovean pentru reintegrare - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2022
Politică
La această oră au loc negocieri între Chișinău și Tiraspol
Fluxul de știri
0