Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chișinăul, „gazda” unui nou protest antiguvernamental

© Sputnik / Rodion ProcaProtest antiguvernamental la Procuratură
Protest antiguvernamental la Procuratură - Sputnik Moldova, 1920, 28.11.2022
Abonare
La Chișinău mai multe grupuri de protestatari se adună în câteva locuri de unde intenționează să pornească spre sediul Procuraturii.
CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Mai multe grupuri de protestatari se adună la această oră în câteva locuri din capitală, pentru a porni mai apoi spre sediul central al Procuraturii, potrivit organizatorilor din partidul „Șor”.
Mitingul de protest este planificat pentru ora 15.00.
Pe de altă parte Poliția anunțase anterior că protestul va avea loc la ora 13.00.
Partidul „Șor” organizează o serie de proteste contra actualei guvernări de la Chișinău pe parcursul întregii toamne din acest an. Principalele subiecte de atac în adresa puterii politice deținute de PAS sunt tarifele insuportabile, prețurile, inflația, sărăcia. De asemenea sunt criticate dur instituțiile de drept și de forță.
La protestele anterioare poliția a îngrădit accesul protestatarilor pe principalele străzi ale Chișinăului. Au fost și rețineri, inclusiv în rândul organizatorilor.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 26.11.2022
Politică
Spînu a comentat noile majorări de tarife la energie electrică
Fluxul de știri
0