Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Rusia a învățat să se ghideze după propriile interese

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaPescov
Pescov - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2022
Abonare
În Rusia am învățat să fim rezonabili și ghidați de propriile interese, a declarat purtătorul de cuvant al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov
CHIȘINĂU, 27 nov - Sputnik, Ion Pelin. Poziția Rusiei cu privire la aprovizionarea cu petrol și gaze cu introducerea unui plafon de preț a fost anunțată de președintele țării - poziția Rusiei este în continuare aceeași, dar există nuanțe care trebuiesc duse la bun sfârșit, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov.
"Uitațivă, în timp ce reieșim cu dumnevoastră din declarația președintelui Vladimir Putin că nu vom face schimb de petrol și produse petroliere cu astfel de țări și nu vom face schimb cu gaze. Prin urmare, aceasta este poziția deocamdată", i-a spus el lui Pavel Zarubin în cadrul emisiunii Moscova.Kremlin.Putin”.
Cu toate acestea, potrivit lui, în Rusia se uită la cifrele care sunt exprimate.
Europa încă discută despre cost și care va fi plafonul de preț, dar nu a fost anunțată nicio decizie.
„Sunt o mulțime de nuanțe pe care trebuie să le luăm în calcul. Prin urmare, având direcția principală, ca să spunem așa, stabilită de președinte, ne putem exprima totuși încrederea că în orice caz nimeni nu ne va împușca în picior în țara noastră. Am învățat deja să fim rezonabili și ghidați doar de propriile interese”, a spus Peskov.
Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2022
Internațional
Prezentator american: Zelenski este un dictator ucrainean corupt care ne cere bani
Fluxul de știri
0