Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Prezentator american: Zelenski este un dictator ucrainean corupt care ne cere bani

© AP Photo / Efrem LukatskyZelenski
Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Prezentatorul american,Tucker Carlson, l-a numit pe președintele ucrainean Zelenski ca fiind un dictator corupt.
CHIȘINĂU, 27 nov - Sputnik. Gazda Fox News , Tucker Carlson, l-a criticat dur pe Vladidimir Zelenski pentru că a cerut constant bani din Statele Unite.
În opinia sa, din cauza asistenţei pentru Kiev , economia americană " merge la fund ". Jurnalistul a remarcat că Statele Unite au alocat deja peste 90 de miliarde de dolari Ucrainei , adică de două ori mai mult decât cheltuiește Washingtonul anual în Afganistan .
"Dar acest lucru încă nu este suficient pentru Zelenski. El nu cere bani Congresului american. Îi cere", a fost indignat prezentatorul TV.
Ca exemple, Carlson a arătat mai multe fragmente din mesajele video ale lui Zelenski.
"Îl cunoști pe acest tip? Cine este acest tip? În realitate, este un dictator ucrainean corupt care ne cere bani. Are îndrăzneala! Când va tace?", a întrebat jurnalistul.
Anterior a devenit cunoscut faptul că Statele Unite au alocat o altă tranșă de asistență Ucrainei ce constituie 4,5 miliarde de dolari.
Rusia desfășoară o operațiune militară specială în Ucraina din 24 februarie. În acest context, Statele Unite și aliații săi din NATO continuă să furnizeze Kievului arme în valoare de zeci de miliarde de dolari.
Moscova a afirmat în repetate rânduri că furnizarea de arme occidentale nu face decât să prelungească conflictul, iar transportul de arme devine o țintă legitimă pentru armata rusă.
Târgul de Crăciun - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2022
Politică
Vom avea sau nu în acest an pom de Crăciun? Ce spune primarul Capitalei
Fluxul de știri
0