Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Spînu i-a trimis primarului Capitalei o cerere prealabilă de chemare în judecată

© Sputnik / Mihai CarausSpînu
Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 22.11.2022
Abonare
Primarului Capitalei i-a fost trimisă o cerere prealabilă de chemare în judecată.
CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, i-a trimis primarului Capitalei, Ion Ceban, cererea prealabilă de chemare în judecată, prin care îi cere să dezmintă „minciunile și informațiile denigratoare la adresa ministrului”, spuse în cadrul unei emisiuni televizate. Despre aceasta a scris chiar vicepremierul pe pagina sa de telegram.
„Scopul invențiilor sale este doar de a dezbina societatea și de a slăbi încrederea cetățenilor în guvernare. Minciunile sale servesc intereselor străine țării noastre. I-am solicitat dezmințirea publică, în termen de 5 zile de la data examinării cererii prealabile, a informațiilor răspândite la data de 2 noiembrie la un talk-show și a informațiilor răspândite la data de 03 noiembrie pe pagina sa oficială de Facebook, care mă vizează”, a anunțat Andrei Spînu.
Totodată, vicepremierul a solicitat achitarea și compensarea, în calitate de prejudiciu moral, a sumei de 1 leu și măturarea, în interes public, a Primăriei municipiului Chișinău timp de un an, începând cu data de 28 noiembrie curent.
Primăria municipiului Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2022
Politică
Andrei Spînu îl dă în judecată pe Ion Ceban: Va fi obligat să măture Primăria timp de 1 an
Fluxul de știri
0