Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderul PSD din România, Ciolacu, despre „necesitățile politice” ale Republicii Moldova

© Sputnik / Rodion ProcaMarcel Ciolacu
Marcel Ciolacu - Sputnik Moldova, 1920, 20.11.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită la Chișinău a spus că Republica Moldova are nevoie de un partid social democrat proeuropean. Declarația lui Marcel Ciolacu.
CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Președintele Partidului Social Democrat din România, Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită la Chișinău, a vorbit despre „necesitatea ca Republica Moldova să aibă un partid social-democrat proeuropean”.
”Cred că românii trebuie să ştie acest lucru şi trebuie să ne ridicăm la aşteptările lor şi sunt ferm convins că după acest congres care cred că va fi sub egida unităţii social-democraţiei, cu toţii vom consolida o forţă politică profesionistă în Republica Moldova, care în perioada următoare va avea foarte multe de spus, atât în Republica Moldova cât şi în România, dar şi în Europa", a precizat Ciolacu, în deschiderea lucrărilor Congresului al X-lea extraordinar al Partidului Democrat din Moldova, la Chişinău.
Liderul PSD e convins că Partidul Democrat o să aibă un nou început, chiar şi în contextul situaţiei dificile din regiune. Ciolacu spune că este evident că de astăzi Partidul Democrat o să aibă un nou început, este un restart pe care îl aştepta toată lumea.
De asemenea, Ciolacu a explicat că situația globală este una dificilă și a subliniat faptul că Republica Moldova se află la început de drum către Uniunea Europeană.
Miting antiguvernamental de lângă Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2022
Video
Protest la Chișinău: Nicio putere nu e veșnică, nici asta
Fluxul de știri
0