Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moscova a declarat persona non grata un angajat al ambasadei Republicii Moldova

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Accesați arhiva multimediaAmbasada Republicii Molodova
Ambasada Republicii Molodova - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2022
Abonare
Moscova a declarat persona non grata un angajat al ambasadei Republicii Moldova ca răspuns la expulzarea de către Chișinău a unui diplomat rus.
CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Unul dintre angajații Ambasadei Republicii Moldova în Rusia a fost declarat persona non grata și va fi expulzat din Federația Rusă. Anunțul a fost făcut de Ministerul rus de Externe.
„La Ministerul de Externe al Federației Ruse a fost chemat ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Lilian Darii, cărui i-a înmânată o notă prin care un angajat al Ambasadei Republicii Moldova la Moscova a fost declarat persona non grata pe teritoriul Rusiei”, informează Ministerul rus de Externe.
Ministerul rus de Externe a mai precizat că această decizie a fost luată ca răspuns la decizia autorităților de la Chișinău de a numi persona non grata un angajat al Ambasadei Rusiei la Chișinău, după ce o rachetă a căzut la Naslavcea, pe teritoriul Republicii Moldova.
Gazoduct - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2022
Rusia
MAE rus a răspuns acuzațiilor privind folosirea livrărilor de gaze împotriva Moldovei
Fluxul de știri
0