Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia este încă deschisă negocierilor cu Ucraina – Zaharova

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaZaharova
Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2022
Abonare
Zaharova: Rusia este gata să negocieze cu Ucraina, ținând cont de realitățile actuale
CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Partea rusă este deschisă în continuare la negocieri cu partea ucraineană, este gata să le poarte ținând cont de realitățile care se conturează în acest moment, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova.
„Disponibilitatea Rusiei pentru negocieri rămâne, subliniez, neschimbată”, a spus ea în timpul unui briefing la Moscova, comentând declarația recentă a unui reprezentant al RFG despre faptul că părții ruse îi ”lipsește” disponibilitatea de a negocia cu regimul de la Kiev. Zaharova a amintit în acest sens că „partea germană continuă să-i pompeze regimului de la Kiev diverse sisteme de armamente”.
Revenind la acest subiect, ea a menționat: „Voi sublinia încă o dată, pentru ca acest lucru să fie iarăși conștientizat de către „parteneri”, suntem deschiși în continuare la negocieri, nu am renunțat la ele niciodată, suntem gata să le purtăm, evident, ținând cont de realitățile care se stabilesc în momentul actual.
Recoltarea cerealelor în regiunea Novosibirsk, Federația Rusă - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Rusia
Zaharova: Rusia este gata să livreze alimente și îngrășăminte
Fluxul de știri
0