Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump se îndoiește că SUA ar putea tolera încă doi ani conducerea lui Biden

© Sputnik / Kevin C. Downs / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2022
Abonare
Trump este sceptic de faptul că Statele Unite vor suporta încă doi ani sub președinția lui Biden
CHIȘINĂU, 6 nov - Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump nu crede că țara sa ar putea rezista încă doi ani, astfel făcând aluzie la incapacitatea administrației președintelui democrat Joe Biden.
"Țara asta - nu știu dacă poate rezista încă doi ani. Asta se întâmplă cu ea. Trebuie să veniți și să votați pentru acestă persoană. Este o persoană bună", a spus Trump în timpul unui miting desfășurat în Pennsylvania unde a venit să susțină candidații republicani, care peste câteva zile vor participa la alegerile din congresul american.
Politicianul și-a exprimat convingerea că SUA „nu au fost niciodată într-o stare atât de proastă ca acum”, subliniind faptul că Washingtonul a pierdut din autoritatea sa pe arena internațională.
"Țara noastră niciodată nu a mai fost în această stare. Nu suntem respectați nicăieri... E amuzant că ne iubim și ne distram atât de bine, dar subiectul de conversație este atât de neplăcut. În prezent, nu pot spune nimic bun despre această țără.”, a menționat el.
Trump le-a cerut concetățenilor „care vor să prevină distrugerea țării lor și să salveze visul american” să voteze pentru Partidul Republican pe 8 noiembrie cu un „val mare roșu” (roșul este culoarea tradițională a republicanilor din Statele Unite).
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2022
Internațional
Grayzone: Spioni britanici construiesc o „armată a terorii” secretă în Ucraina
Fluxul de știri
0