Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Parlament se reunește Comitetul Parlamentar de Asociere Moldova – UE

© Sputnik / Rodion ProcaDrapelul Republicii Moldova și flagul UE
Drapelul Republicii Moldova și flagul UE - Sputnik Moldova, 1920, 01.11.2022
Abonare
Legislativul găzduiește astăzi, 1 noiembrie, reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană (CPA RM-UE).
CHIȘINĂU, 1 noi - Sputnik. Reuniunea va fi coprezidată de vicepreședintele Legislativului Mihail Popșoi și europarlamentarul Siegfried Mureșan, președintele Delegației UE la CPA UE-RM.
Delegația Parlamentului European se află la Chișinău în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie și va avea întrevederi cu șeful statului Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.
Pe agendă mai sunt incluse întrevederi cu membrii fracțiunilor parlamentare „Partidul Acțiune și Solidaritate” și Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. De asemenea, sunt planificate întâlniri cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.
La finalul vizitei copreședinții CPA UE-RM, Mihail Popșoi și Siegfried Mureșan, vor susține o conferință de presă.
CPA RM-UE se întrunește de două ori pe an, alternativ la Chișinău și Bruxelles.
Protest la Chișinău: Altercații, rețineri și ouă aruncate spre Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2022
Politică
"Maia Sandu a încălcat legea": Rețineri dure și cordon format de polițiști
Fluxul de știri
0