Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Aliev i-a mulțumit lui Putin pentru sprijin în reglementarea conflictului din Karabah

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaPreședintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev - Sputnik Moldova, 1920, 31.10.2022
Abonare
Liderul azer Aliev i-a mulțumit lui Putin pentru ajutorul acordat în reglementarea conflictului din Karabah.
CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. În cadrul întâlnirii de la Soci cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, i-a mulțumit liderului rus pentru rolul său în reglementarea conflictului din Karabah.
"Întâlnirea de astăzi este dedicată afacerilor noastre regionale. Vreau să vă exprim recunoștința pentru rolul pe care l-ați jucat în reglementarea conflictului din Karabah. În urmă cu doi ani a fost semnată declarația tripartită care a pus capăt conflictului îndelungat. Acum a venit timpul să vorbim despre normalizarea relațiilor dintre Azerbaidjan și Armenia. Apreciem foarte mult rolul dumneavoastră personal în această chestiune", a spus Aliev.
Liderii Rusiei, Armeniei și Azerbaidjanului participă luni la o întâlnire trilaterală la Soci, unde vor discuta reglementarea din Karabah, dar și ar putea ajunge la adoptarea unui document care va sta la baza viitorului tratat de pace. Înainte de summitul tripartit, Putin a purtat discuții bilaterale cu premierul Armeniei.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și premierul Armeniei, Nikol Pașinean  - Sputnik Moldova, 1920, 31.10.2022
Rusia
Putin și Pașinean au purtat discuții la Soci
Fluxul de știri
0