Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Husnullin a dat detalii despre proiectul de refacere a podului din Crimeea

© Sputnik / Константин Михальчевский / Accesați arhiva multimediaLucrări de restaurare a podului din Crimeea
Lucrări de restaurare a podului din Crimeea - Sputnik Moldova, 1920, 23.10.2022
Abonare
Husnullin a povestit cum se desfășoară lucrările la proiectul de reparare a liniei de cale ferată a podului din Crimeea.
CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Proiectul de refacere a liniei de cale ferată a podului din Crimeea va fi pregătit ca să demareze până la începutul lunii noiembrie, tot atunci vor fi clare termenele de finalizare a lucrărilor, a declarat vicepremierul Marat Husnullin, fiind citat de RIA Novosti.
"Examinăm în detaliu problemele legate de reconstrucția liniei de cale ferată avariată. La începutul lunii noiembrie, vom primi deja termenele limită și decizia de proiectare cu privire la modul de punere în ordine a liniei de cale ferată", a spus el într-un videoclip postat pe Telegram.
Potrivit unor declarații anterioare ale lui Husnullin, furnizorii și producătorii au livrat aproape toate structurile metalice necesare pentru reparații.
Pe partea de automobile, muncitorii finalizează demontarea traveelor ​​prăbușite.
Anterior, viceprim-ministrul a raportat că refacerea părții feroviare a podului din Crimeea va începe după finalizarea anchetei. Acum circulația se efectuează doar pe o singură linie.
În dimineața zilei de 8 octombrie, un camion a explodat pe podul din Crimeea. Acest lucru a dus la incendierea rezervoarelor de combustibil și la prăbușirea parțială a două travee de automobile ale podului. Patru oameni au murit.
FSB a spus ca organizatorii acestei diversiuni sunt Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei și personal șeful acesteia, Kirill Budanov. Vladimir Putin a numit cazul un atac terorist, care vizează distrugerea infrastructurii critice civile a Rusiei.
Грузовой состав на Крымском мосту - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2022
Rusia
Un camion a explodat pe podul din Crimeea - Video
Fluxul de știri
0