Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un camion a explodat pe podul din Crimeea - Video

© Sputnik / Konstantin Mihalchevskiy / Accesați arhiva multimediaГрузовой состав на Крымском мосту
Грузовой состав на Крымском мосту - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un camion a fost detonat pe podul din Crimeea, a anunțat Comitetul Național Antiterorist din Federația Rusă.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. „Astăzi, la ora șase și șapte minute, pe partea de automobile a podului Crimeea din partea Peninsulei Taman, un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte rezervoare de combustibil ale unui tren feroviar care se îndrepta spre Peninsula Crimeea", anunță Comitetul Național Antiterorist (CNA) din Federația Rusă într-un comunicat de presă, care este citat de RIA Novosti.
Potrivit CNA, două segmente ale șoselei pentru automobile s-au prăbușit parțial. Dar scheletul construcției – arca - nu a fost deteriorat.
După cum au declarat anterior autoritățile din Crimeea, nu au existat victime. Potrivit șefului regiunii, Serghei Aksenov, conform evaluării vizuale, o conexiune pentru transportul auto al podului - de la Kerci la Taman - este intactă.
Traficul pe pod a fost suspendat, dar navigația în strâmtoare continuă. Autoritățile au pregătit conexiunea cu feribotul și au deschis două parcări temporare pentru șoferi în apropierea satului Ilici și la joncțiunea Taman-Volna din ținutul Krasnodar.
Președintele Vladimir Putin a dispus crearea unei comisii guvernamentale care să constate cauzele care au dus la acest accident și să elimine consecințele. Din componența acesteia vor face parte șefii administrației Ținutului Krasnodar și Crimeea, reprezentanți structurilor de forță.. La fața locului s-au deplasat conducătorii Ministerului Situațiilor de Urgență și ai Ministerului Transporturilor.
Podul din Crimeea este cel mai lung din Rusia, lungimea sa este de 19 kilometri. Pista auto a fost dată în folosință în mai 2018. Și în decembrie 2019, primele trenuri au mers de-a lungul părții sale de cale ferată.
Fluxul de știri
0