Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția anticipează provocări la protestul anunțat duminică

© Sputnik / Osmatescoprotest
protest - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2022
Abonare
Poliția Republicii Moldova anticipează provocări la protestul anunțat duminică de Partidul Șor.
CHIȘINĂU, 22 oct - Sputnik. În contextul celor două evenimente care vor avea loc mâine în Capitală: Târgul produselor agricole și protestele anunțate de Partidul Șor, oamenii legii anunță că mai multe artere din Capitală vor fi blocate, iar pe unele străzi se va circula cu dificultate.
Totodată, Poliția subliniază că deține informații despre intențiile participanților la întrunire de blocare intenționată a mai multor artere din capitală atât cu corturi, cât și cu mijloace de transport; acțiuni care vor fi documentate nu doar prin prisma blocării intenționate, dar și a altor calificări juridice, pornind de la circumstanțele faptice.
”La fel ne este cunoscută informația despre racolarea unor persoane cu constituție sportivă pentru a crea tensiuni și provocări. Atenționăm organizatorii să nu admită la acțiunea desfășurată persoane cu risc sporit, în stare de ebrietate sau cu fața acoperită, să nu se permită deținerea obiectelor interzise în locurile de desfășurare a întrunirii; or reiterăm că, la întrunirile precedente s-a constatat părăsirea locului de către organizatori, eschivarea de a comunica cu reprezentanții APL și ai Poliției, abandonarea diferitor bunuri la locul întrunirii, etc. Solicităm repetat neadmiterea unor contravenții și infracțiuni în timpul întrunirii și să fie respectată ordinea publică (fără consum de alcool, fumat sau satisfacerea necesităților fiziologice).”, se arată în comunicatul remis presei.
protest - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2022
Politică
Protest la Judecătoria Ciocana: Oamenii au cerut "Libertate deținuților politici"
Fluxul de știri
0