Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Donald Trump a numit 1332 de motive de a prieteni cu Rusia

© Sputnik / Kevin C. Downs / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Abonare
Fostul președinte american Trump a numit focoasele nucleare rusești un motiv de prietenie cu Moscova
CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump a îndemnat să se țină cont de rachetele nucleare rusești, numindu-le un motiv serios de prietenie cu Moscova, a informat CNN, care a publicat un fragment al noii cărți audio a jurnalistului Bob Woodward.
„Este bine și corect să te înțelegi cu Rusia, pentru că are un total de 1332 de focoase drăcești”, a spus Trump într-o discuție cu Woodward.
Cartea, intitulată „The Trump Tapes”, include peste opt ore de filmări brute din numeroasele interviuri ale lui Trump cu editorul The Washington Post. În special, fostul președinte ar dezvălui informații clasificate despre sistemele de arme americane, pe care Woodward, potrivit CNN, nu le-a putut verifica.
La sfârșitul lunii septembrie, într-o adresă adresată rușilor, Putin a spus că Occidentul a depășit orice linie în retorica sa anti-rusă și a lansat deja șantajul nuclear. Potrivit acestuia, reprezentanții principalelor state NATO vorbesc despre admisibilitatea folosirii armelor de distrugere în masă împotriva Moscovei, dar autorii unor astfel de declarații ar trebui să țină cont de faptul că „roza vânturilor se poate întoarce în direcția lor”.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2022
Rusia
Moscova a avertizat Occidentul despre linia periculoasă a confruntării cu Rusia
Fluxul de știri
0