Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Irina Gutnic a fost numită în funcția de viceprimar al municipiului Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausPrimaria Chisinau
Primaria Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2022
Abonare
Candidatura Irinei Gutnic a fost numită în funcția de viceprimar pe probleme juridice, în locul lui Fadei Nagacevschi.
CHIȘINĂU, 18 oct - Sputnik. Irina Gutnic a fost numită în funcția de viceprimar al municipiului Chișinău. Candidatura sa a fost propusă de primarul Chișinăului, Ion Ceban și susținută de consilierii municipali în cadrul ședinței CMC de astăzi.
Edilul Ion Ceban a propus-o pe Irina Gutnic, ex-șefă la „Apă-Canal Chișinău”, la funcția de viceprimar pe probleme juridice, în locul lui Fadei Nagacevschi, care a demisionat pe data de 4 octombrie. Candidatura Irinei Gutnic nu a fost susținută de Consiliul Municipal Chișinău la ședința din 11 octombrie.
În discursul său la tribună, edilul a menționat că Irina Gutnic deține experiența profesională necesară, având studii juridice. În perioada anilor 2003-2012 a activat în diferite funcții la Ministerul Finanțelor. De asemenea, a activat în calitate de șef de direcție la Curtea de Conturi, dar și în calitate de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.
Alexandru Botnari - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2022
Politică
Botnari despre percheziții: Scopul este politic, de denigrare și înlăturare din funcție
Fluxul de știri
0