Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputat: Maia Sandu construiește un stat polițienesc

© Sputnik / Rodion Procaproteste
proteste - Sputnik Moldova, 1920, 17.10.2022
Abonare
Diana Caraman a făcut evaluarea acțiunilor autorităților în timpul demontării taberei de corturi din centrul Chișinăului.
CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Maia Sandu construiește un stat polițienesc pentru că nu poate isprăvi cu conducerea. Declarația a fost făcută d deputatul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Diana Caraman pentru Sputnik Moldova.
Ea a menționat că, oricât de mult au încercat autoritățile să-i prezinte pe cei care au protestat în orașul corturilor drept niște leneși și fără treabă, de fapt aceștia erau cetățeni de rând care au susținut un protest pașnic și nu au încălcat legea.
„Sunt sigur că ieri întreaga lume a putut să se convingă de faptul că regimul din Moldova nu reprezintă interesele republicii, că regimul din Moldova este unul totalitar, că regimul din Moldova se va ascunde în spatele poliției și va folosi poliția în folosul ei înșiși, și nu în al cetățenilor”, a menționat Caraman.
"Moldova nu poate fi numită stat democratic odată cu venirea la putere a PAS. Pe parcursul anului ne-am convins de acest lucru", a adăugat deputatul.
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 17.10.2022
Politică
Igor Dodon: Ceea ce a făcut aseară Maia Sandu e mai rău decât ce făcea Plahotniuc
Fluxul de știri
0