Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia – Dosar penal intentat după focurile pe poligonul din Belgorod

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaГубернатор Хабаровского края С. Фургал доставлен в СК РФ
Губернатор Хабаровского края С. Фургал доставлен в СК РФ - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2022
Abonare
Ancheta din Federația Rusă a deschis un dosar penal după focurile trase pe poligonul de antrenament de lângă Belgorod, în urma cărora au murit 11 oameni.
CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Departamentul Principal de Investigații Militare al Comitetului de Investigații al Federației Ruse a deschis un dosar penal după împușcăturile la un teren de antrenament din regiunea Belgorod, anunță canalul Telegram al departamentului, care este citat de RIA Novosti.
„Departamentul Principal de Investigații Militare al Comitetului de Investigații al Rusiei a deschis un dosar penal pentru pe fapta acțiunilor infracționale în Regiunea Belgorod. În urma unui incident la un teren de antrenament din Regiunea Belgorod, 11 persoane au murit din cauza rănilor obținute prin împușcare, alte 15 persoane au fost rănite”, se arată în comunicatul de presă.
Ministerul Apărării a numit anterior incidentul drept atac terorist. Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului Apărării, doi cetățeni ai uneia dintre țările CSI au împușcat oameni în timpul antrenamentului la poligonul de antrenament al Districtului Militar de Vest de lângă Belgorod, printre care se aflau voluntari care doreau să meargă în zona operațiunii militare din Ucraina. Atacatorii au fost uciși în schimbul de focuri.
Luptători din gruparea ucraineană Azov - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2022
Rusia
Rusia reacționează la promovarea grupării neonaziste Azov la Universitate Stanford din SUA
Fluxul de știri
0