Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre importanța summitului „Rusia – Asia Centrală„

© POOL / Accesați arhiva multimediaРабочий визит президента РФ В. Путина в Казахстан
Рабочий визит президента РФ В. Путина в Казахстан - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Putin la summitul „Rusia-Asia Centrală„: situația ne determină la cooperare.
CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și-a exprimat la summit-ul „Rusia – Asia Centrală” încrederea că noul format nu va fi inutil, situația din ce în ce mai complicată din lume impune interacțiune.
Vineri, la Astana, are loc primul summit în format ”Rusia-Asia Centrală”. El a fost inițiat de Moscova în anul împlinirii a treizeci de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și toate cele cinci state ale regiunii.
"Este clar că relațiile dintre țările noastre sunt edificate în cele mai diverse direcții și în formate diferite. Suntem în permanență în contact, în legătură directă... Sunt sigur că noul format al comunicării noastre nu va fi inutil, ci va aduce, să spunem așa, plusvaloare. Spre o activizare a tuturor mecanismelor de interacțiune dintre noi ne determină și situația tot mai complicată din lume. Dar nici în regiune ea nu este simplă”, a spus Putin.
Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Internațional
Lukașenko: Occidentul vrea să dezmembreze spațiul eurasiatic
Fluxul de știri
0