Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Liderii țărilor CSI nu au pus la îndoială necesitatea păstrării organizației

© Photo : Executive Committee of the CISflag țări CSI
flag țări CSI - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Abonare
Secretarul general al CSI Lebedev: membrii Comunității au îndemnat la intensificarea dialogului.
CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. Șeful comitetului executiv al CSI, Serghei Lebedev, a declarat că niciunul dintre șefii statelor membre ale Comunității nu au pus la îndoială la summitul de la Astana necesitatea păstrării și dezvoltării în continuare a organizației.
„Niciunul dintre șefii de stat nu a pus la îndoială necesitatea păstrării și dezvoltării în continuare a CSI. Dimpotrivă, toți au subliniat importanța propunerilor exprimate... cu privire la dezvoltarea și perfecționarea în continuare a cooperării în cadrul CSI. Principalul scop - din moment ce suntem vecini, suntem condamnați de Dumnezeu să trăim alături, împreună, trebuie să trăim în prietenie și să facem totul pentru ca să păstrăm și să dezvoltăm relațiile de bună vecinătate”, a spus el la briefingul privind rezultatele summitului.
„Îndemnurile din partea tuturor șefilor de stat s-au referit la necesitatea unei activizări maxime a dialogului multilateral și bilateral, în scopul soluționării conflictelor care, cu părere de rău, mai există în spațiul CSI, pentru a se ajunge la pace și înțelegere”, a mai spus secretarul general al CSI Lebedev.
CSI - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2022
Rusia
În urma summitului de la Astana, liderii CSI au semnat mai multe documente
Fluxul de știri
0