Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Percheziții la mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Hâncești

© Photo : Facebook / Alexandru BotnariAlexandru Botnari
Alexandru Botnari - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2022
Abonare
Au loc percheziții la mai mulți funcționari din cadrul Primăriei municipiului Hâncești
CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații, “desfășoară percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hâncești”.
PCCOCS precizează că perchezițiile au loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități.
Urmează ca oamenii legii să revină cu amănunte la finisarea perchezițiilor și altor acțiuni de urmărire penală.
Presda locală scrie că perchezițiile au loc chiar acasă la primarul orașului Hâncești.
„Mascații de la Fulger și angajați ai INI chiar în aceste momente se afla la casa primarului de Hâncești”, anunță presa de la Hâncești. Primarul municipiului Hânceşti Alexandru Botnari de 19 ani activează în administraţia publică locală.
Amintim că primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a fost membru al PDM și un apropiat al oligarhului Vladimir Plahotniuc, pe care actuala guvernare încearcă fără succes să-l aducă pe banca acuzaților.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 05.09.2022
Politică
Sandu cere înființarea instanțelor de judecată specializare pentru marea corupție
Fluxul de știri
0