Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nicu Popescu a plecat în Egipt: Cu cine se va întâlni

Совместная пресс-конференция глав МИД России и Молдовы Сергея Лаврова и Нику Попеску
Совместная пресс-конференция глав МИД России и Молдовы Сергея Лаврова и Нику Попеску - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a plecat în Egipt. Va participa la un forum economic.
CHIȘINĂU, 11 oct - Sputnik. Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, va participa la forumul economic Egipt - Moldova, care are loc cu ocazia vizitei de lucru a delegației naționale în Egipt.
Evenimentul este organizat de Camera de Comerț din Cairo, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, USAID Moldova și va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri din ambele țări. La forumul economic din Cairo participă 20 de reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova.
În cadrul vizitei, ministrul de Externe va avea întrevederi cu președintele Senatului egiptean, Abel Wahab Abdel Razeq, prim-ministrul Mostafa Madbouly, ministrul afacerilor externe, Sameh Hassan Shoukry, și ministrul aprovizionării și comerțului intern, Ali Moselhi.
Republica Moldova și Egipt au stabilit relații diplomatice la 13 februarie 1992.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2022
Internațional
Prețurile gazelor în Europa au scăzut la cel mai mic nivel din ultimele trei luni
Fluxul de știri
0