Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Un candidatul la funcția de președinte al Austriei a cerut să se renunțe la sancțiuni

© Photo : Jacek Dylag on UnsplashViena, Áustria
Viena, Áustria - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2022
Abonare
Candidatul la funcția de președinte al Austriei, Brunner, s-a pronunțat pentru eliminarea sancțiunilor UE contra Rusiei.
BUCUREȘTI, 9 oct – Sputnik. Sancțiunile împotriva Rusiei ar trebui eliminate cel puțin pentru că nu au dus încă la o schimbare a situației din Ucraina, a declarat pentru RIA Novosti candidatul la președinția Austriei, liderul partidului „Popor - Libertate - Drepturi Fundamentale” (MFG), Michael Brunner.
„UE ar trebui să ridice sancțiunile (împotriva Rusiei – n.red.) cel puțin pentru că ele deocamdată nu au dus la încetarea ostilităților. Este necesară identificarea unei soluții agreate. Aceasta ar putea fi autonomia regiunilor estice (Herson, Donețk, Lugansk și Zaporojie) ... după modelul Tirolului de Sud... Un referendum obligatoriu pe problema neutralității stricte ar trebui să aibă loc chiar în Ucraina", se arată în răspunsul scris al candidatului la întrebările RIA Novosti.
Elon Musk - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2022
Analize și opinii
Ce trăsătură a Occidentului a ieșit la iveală după declarațiile lui Musk privind Ucraina
Fluxul de știri
0