Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene va avea loc la Chișinău

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaMaia Sandu la summit-ul Comunității Politice Europene
Maia Sandu la summit-ul Comunității Politice Europene - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2022
Abonare
Cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene va avea loc primăvara viitoare în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. Republica Moldova va găzdui cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene. Reuniunea va avea loc primăvara viitoare.
Despre aceasta a anunțat președintele țării, Maia Sandu, care participă în aceste zile la inaugurarea Comunității Politice Europene, care se desfășoară la Praga, Cehia.
„Propunerea de a găzdui reuniunea celor 44 de lideri ai statelor și regiunilor din Europa în țara noastră accentuează sprijinul univoc al partenerilor noștri pentru parcursul și viitorul european al Moldovei. El reflectă de asemenea caracterul pragmatic și orientat spre rezultat, pe care dorim să-l conferim Comunității Politice Europene create astăzi", a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.
Precizăm, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, participă la Praga, alături de liderii altor 43 de state și guverne din Europa, la inaugurarea Comunității Politice Europene (CPE) - o inițiativă a președintelui francez Emmanuel Macron.
Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 06.10.2022
Rusia
Moscova: Occidentul a forțat Kievul să facă imposibile negocierile cu Rusia
Fluxul de știri
0