Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM cere demisia Guvernului și lichidarea ANRE

© Sputnik / Rodion ProcaSimbolica Partidului Socialiștilor din Republica Moldova
Simbolica Partidului Socialiștilor din Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 06.10.2022
Abonare
PSRM cere demisia guvernului, care prin acțiunile sale a aruncat țara într-o criză energetică și economică, precum și lichidarea ANRE.
CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Partidul Socialiștilor condamnă categoric acțiunile celor de la guvernare și ale acoliților săi din Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică de distrugere a economiei țării noastre și sărăcire a populației.
PSRM consideră că, “o nouă majorare cu circa un sfert a tarifului la energia electrică, furnizată de Energocom, va provoca creșterea continuă a prețurilor”.
“În ciuda afirmației ANRE că “această decizie nu va afecta consumatorii finali”, în realitate, de fiecare dată când guvernarea majorează tarifele la energie, o face din contul cetățenilor. Mai mult, prin creșterea prețurilor și a tarifelor, regimul încearcă să-și rezolve problemele financiare. Partidul Socialiștilor, ca și tot poporul Republicii Moldova, pledează împotriva acestui regim , care, prin acțiunile sale analfabete și neprofesioniste, duce oamenii la disperare din cauza incapacității de a achita facturile. Nemulțumirea în creștere a cetățenilor va provoca în mod inevitabil proteste care se vor răspândi în întreaga țară”, menționează PSRM.
Astfel, PSRM cere demisia guvernului, care prin acțiunile sale a aruncat țara într-o criză energetică și economică, precum și lichidarea ANRE.
“Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al ANRE, dar și al guvernului, precum și PAS nu au comentat nicidecum declarațiile PSRM“, scrie PSRM.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 06.10.2022
Editoriale
Ajutorul militar al SUA pentru regimul de la Kiev ”se dezumflă”
Fluxul de știri
0