Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a spus care sunt cauzele războiului hibrid al Occidentului împotriva Rusiei

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaȘeful statului rus a rostit vineri un discurs la Kremlin, cu prilejul aderării RPD, RPL, regiunilor Herson și Zaporojie la Federația Rusă, în urma rezultatelor referendumurilor care au avut loc acolo.
Șeful statului rus a rostit vineri un discurs la Kremlin, cu prilejul aderării RPD, RPL, regiunilor Herson și Zaporojie la Federația Rusă, în urma rezultatelor referendumurilor care au avut loc acolo. - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Abonare
Putin a spus că motivul războiului hibrid al Occidentului împotriva Rusiei este intenția de a se menține la putere.
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Lăcomia, dorința de a-și păstra puterea sunt cauzele războiului hibrid pe care Occidentul îl poartă împotriva Rusiei, a spus preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
Șeful statului rus a rostit vineri un discurs la Kremlin, cu prilejul aderării RPD, RPL, regiunilor Herson și Zaporojie la Federația Rusă, în urma rezultatelor referendumurilor care au avut loc acolo.
„Vreau să subliniez încă o dată: anume lăcomia, dorința de a-și păstra o putere nelimitată, sunt adevăratele motive ale acelui război hibrid pe care Occidentul colectiv îl poartă împotriva Rusiei”, a spus Putin în discursul său.
Putin, la semnarea contractului de aderare la Rusia a noilor teritorii – Live - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Video
Putin, la semnarea contractului de aderare la Rusia a noilor teritorii – Live
Fluxul de știri
0