Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a semnat acordurile de aderare la Rusia a noilor teritorii

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaЦеремония подписания договоров о вхождении в РФ ДНР, ЛНР, Запорожской и Херсонской областей состоялась в Кремле
Церемония подписания договоров о вхождении в РФ ДНР, ЛНР, Запорожской и Херсонской областей состоялась в Кремле - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Abonare
Vladimir Putin a semnat acordurile de aderare la Rusia a republicilor populare Donețk și Lugansk și a regiunilor Herson și Zaporojie
Într-o atmosferă festivă, liderul rus Vladimir Putin a semnat acordurile de aderare la Federația Rusă a republicilor populare Donețk și Lugansk și a regiunilor Herson și Zaporojie.
Din partea Republicii Lugansk acordul de aderare la Rusia a fost semnat de șeful administrației din Lugansk, Leonid Pasecinik.
Din partea Republicii Donețk acordul de aderare la Rusia a fost semnat de șeful administrației din Donețk, Denis Pușilin.
Din partea regiunii Herson acordul de aderare la Rusia a fost semnat de șeful administrației din Herson, Vladimir Salido.
Din partea regiunii Zaporojie acordul de aderare la Rusia a fost semnat de șeful administrației din Zaporojie, Evghenii Balițkii.
Fluxul de știri
0