Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a chemat Kievul să oprească imediat ostilitățile

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaТрансляция подписания договора о вступлении в РФ новых территорий
Трансляция подписания договора о вступлении в РФ новых территорий - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Abonare
Putin i-a cerut Kievului să oprească imediat acțiunile de luptă și să revină la masa negocierilor
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Rusia îndeamnă regimului de la Kiev să oprească imediat toate ostilitățile și să revină la masa negocierilor, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
„Facem apel către regimul de la Kiev să înceteze imediat focul, toate acțiunile de luptă, războiul pe care l-a declanșat în 2014 și să revină la masa negocierilor”, a spus Putin în discursul rostit înaintea ceremoniei de semnare a acordurilor de aderare la Federația Rusă a republicilor populare Donețk și Lugansk și a regiunilor Herson și Zaporojie.
Totodată, Putin a îndemnat Ucraina să respecte alegerea locuitorilor din RPD, PPL, regiunile Herson și Zaporojie.
Poporul și-a făcut alegerea în RDP, RPL, regiunile Zaporojie și Herson, Rusia nu îi va trăda, iar autoritățile de la Kiev ar trebui să trateze cu respect această alegere, a spus Vladimir Putin.
”Dar nu vom discuta alegerea poporului în Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson. Ea este făcută. Rusia nu îl va trăda”, a declarat președintele Rusiei.
Церемония подписания договоров о вхождении в РФ ДНР, ЛНР, Запорожской и Херсонской областей состоялась в Кремле - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Rusia
Rusia va asigura securitatea noilor regiuni - Putin
Fluxul de știri
0