Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Altercații între protestatari și polițiști la Președinție

© Sputnik / Rodion ProcaProtestatari și polițiști la președinție
Protestatari și polițiști la președinție - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Abonare
Oamenii legii nu le permit protestatarilor să intre să protesteze în curtea Palatului Prezidențial, așa cum au făcut- o în zilele anterioare.
Și asta pentru președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea o întrevedere la Președinție cu Johannes Hahn, comisarul european pentru Buget și Administrație, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău. Se pare că oamenii legii nu doresc ca comisarul european să fie huiduit, de rând cu Maia Sandu de către protestatari.
Oamnii legii sunt gata să le permită protestatarilor să intre în curtea Președinției după ora 10:00, când delegația în frunte cu comisarul european va părăsi incinta Palatului Prezidenția. Liderii protestatarilor consideră că acesta este un obuz, dat fiind că ei au depus declarație prealabilă cu privire la desfășurarea acțiunii de protest în curtea președinției și poliția nu are dreptul legal să le pericliteze acțiunea.
Fluxul de știri
0