Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Capitala este pregătită pentru sezonul de încălzire

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2022
Abonare
Capitala Republicii Moldova este pregătită pentru sezonul de încălzire.
CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. Municipiul Chișinău este pregătit în proporție de 99 la sută pentru noul sezon de încălzire. Declarația a fost făcută de șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov.
Întreprinderea Termoelectrica a anunțat startul procesului de pregătire pentru perioada rece a anului la sfârșitul lunii august, dând, totodată, asigurări că până la începerea sezonului rece, vor fi finalizate toate lucrările necesare pentru buna funcționare a întreprinderii și asigurarea consumatorilor cu agent termic, apă caldă menajeră, calitativă, în regim non-stop.
Între timp, în majoritatea blocurile din oraș, au avut loc lucrările de spălare hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire, precum și cele necesare pentru buna funcționare a întreprinderii și asigurarea consumatorilor cu agent termic, apă caldă menajeră și calitativă, în regim non-stop.
Anul trecut, Termoelectrica a dat startul sezonului termic pentru toți consumatorii din municipiul Chişinău pe 22 octombrie.
PSRM - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2022
Politică
Socialiștii cer lichidarea ANRE
Fluxul de știri
0