Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2022
Abonare
Deputatul „ȘOR” Marina Tauber rămâne în arest la domiciliu pentru încă 20 de zile.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Deputatul și vicepreședintele partidului „ȘOR”, Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii, rămâne în acest la domiciliu pentru încă 20 de zile.
În acest sens, miercuri, 28 septembrie, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a decis acceptarea parțială a solicitării procurorilor de prelungire a măsurii preventive de arest la domiciliu aplicat deputatei Tauber.
Amintim că președinta fracțiunii parlamentare „ȘOR” a fost plasată în arest la domiciliu în data de 14 septembrie. Atunci magistrații Curții de Apel au decis acceptarea cererilor avocaților deputatei și au dispus transferarea Marinei Tauber din arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 în arest la domiciliu.
Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a admis demersul comun al avocaților și a casat încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, din 7 septembrie 2022. Magistrații au pronunțat o nouă hotărâre prin care admit parțial demersul procurorului și dispun prelungirea în privința Marinei Tauber a măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu pe un termen de 20 de zile.
Ilan Șor - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2022
Politică
Șor, cu denunț la procuratură împotriva lui Spînu
Fluxul de știri
0