Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Diplomat rus: SUA sunt la limita unei linii periculoase în sprijinul acordat Ucrainei

Viceministrul rus de Externe, Serghei Reabkov - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Viceministrul rus de Externe, Reabkov: Rusia a avertizat Statele Unite că sprijinul acestora pentru Ucraina se apropie de o linie periculoasă.
BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Moscova a avertizat în repetate rânduri Washingtonul că sprijinul acestuia pentru Kiev îl face să se apropie de o linie periculoasă, a declarat viceministrul rus de Externe, Serghei Reabkov, citat de RIA Novosti.
„Am transmis în repetate rânduri semnale de avertizare colegilor noștri americani, că sporirea nestăpânită și neîntreruptă de către aceștia a tuturor formelor de susținere a Kievului, inclusiv împreună cu aliații lor, ne apropie pe noi pe toți de o linie periculoasă”, a menționat diplomatul.
Reabkov a mai subliniat că „agresivitatea lor (a SUA, red.) este în creștere”, iar Rusia este „nevoită să transmită constant semnale de avertizare către Washington care să-l facă să se abțină de la pașii periculoși pe care i-ar putea face”.
Reabkov a precizat că acest comportament este o dovadă că Moscova promovează cu multă responsabilitate propria sa linie în politica externă.
Выступление президента США Байдена с заявлением по ситуации вокруг Украины - Sputnik Moldova, 1920, 26.09.2022
Editoriale
SUA au considerat întotdeauna Rusia dușmanul lor
Fluxul de știri
0