Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul va examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaPremierul Natalia Gavrilița, în Parlament
Premierul Natalia Gavrilița, în Parlament  - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2022
Abonare
Parlamentul se întrunește astăzi în ședință plenară la care va examina printre altele și moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Republicii Moldova, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Amintim că Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a inițiat, în ședința plenară din data de 15 septembrie, o moțiune de cenzură asupra activității Guvernului.
Textul moțiunii a fost citit în plen de deputatul Vasile Bolea, vicepreședintele Comisiei juridice, numiri și imunități.
Potrivit Regulamentului Parlamentului, moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului se supune dezbaterii în prima zi de ședință plenară a săptămânii următoare datei depunerii.
Moțiunile de cenzură se adoptă cu votul majorității deputaților aleși.
Ședința plenară de astăzi a Parlamentului, la care va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, va începe la ora 15:00.
Protestatarii au mai instalat 80 de corturi în fața Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2022
Politică
Protestatarii au mai instalat 80 de corturi în fața Parlamentului
Fluxul de știri
0