Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații din Partidul Șor vor boicota ședința Parlamentului

© Sputnik / Rodion ProcaProtest al opoziției la Președinția Republicii Moldova
Protest al opoziției la Președinția Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2022
Abonare
Deputații Partidului Șor nu vor participa la ședința în plen de astăzi a Legislativului, ci vor manifesta alături de protestatarii care deja a cincea zi pichetează clădirea Parlamentului.
CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Anunțul că deputații Partidului Șor nu vor participa la ședința în plen l-a făcut chiar liderul acestui partid Ilan Șor, care a făcut uzde rețelele de socializare dat fiind că se află peste hotare pentru a se pune la adăpost de ancheta penală instrumentată de autoritățile moldovenești.
Șor a explicat decizia de a boicota ședința Parlamentului prin faptul că Moldova este “un stat capturat de un grup de nebuni care doresc să-i distrugă pe proprii lor cetățeni”.
Dar, dacă nu se prezintă la ședința Parlamentului, deputații fracțiunii Partidului Șor se vor afla, de la ora 15:00 – când începe ședința plenară, în fața clădirii Legislativului. Aceștia vor arăta oamenilor ce proiecte de lege au propus majorității parlamentare și pe care “regimul PAS” le-a respins.
Ilan Șor a precizat că toate proiectele propuse de partidul său vor fi realizate imediat ce actuala putere își va da demisia și vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate.
Amintim că în ședință plenară de astăzi deputații vor examina printre altele și moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Republicii Moldova, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2022
Societate
Agricultorii au protestat pe traseele din țară: Vor să ajungă cu tractoarele în Capitală
Fluxul de știri
0