Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șeful Moldovagaz s-a întâlnit cu reprezentanții Gazprom: Despre ce au discutat

© Sputnik / Mihai CarausȘeful Moldovagaz
Șeful Moldovagaz - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2022
Abonare
Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, anunță că a întreprins o vizită la Sankt Petersburg, unde s-a întrunit cu reprezentanții Gazprom.
CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Directorul companiei "Moldovagaz", Vadim Ceban s-a întâlnit, la Sankt Petersburg, cu conducerea companiei rusești "Gazprom". Potrivit acestuia, în cadrul discuțiilor s-a vorbit despre problemele aprovizionării cu gaze naturale a Republicii Moldova.
„În perioada 13-16 septembrie, am fost la Sankt Petersburg în calitate de șef al delegației Moldovagaz la Forumul Internațional al Gazului. Au avut loc mai multe întâlniri cu reprezentanți ai conducerii Gazprom, unde s-au discutat problemele aprovizionării cu gaze naturale a Republicii Moldova, precum și problemele activităților corporative ale Moldovagaz. El a subliniat angajamentul companiei pentru îndeplinirea strictă a obligațiilor contractuale, precum și necesitatea semnării unui acord privind stingerea datoriei istorice a Moldovagaz către Gazprom”, a anunțat Ceban.
Amintim că în cadrul negocierilor dintre „Moldovagaz” și „Gazprom” s-a constatat că „Moldovagaz” a acumulat o datorie istorică de peste 700 de milioane de dolari.
Глава Молдовагаз Вадим Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 11.09.2022
Economie
Șeful Moldovagaz: Nu vom mai avea o temperatură confortabilă în apartamente
Fluxul de știri
0