Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov: Occidentul a declanșat împotriva Rusiei un război hibrid fără precedent

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2022
Abonare
Lavrov: războiul hibrid al Occidentului împotriva Rusiei a căpătat un caracter fără precedent.
CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Războiul hibrid declanșat de Occident împotriva Federației Ruse a căpătat un caracter fără precedent, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
„De ani de zile Occidentul poartă împotriva Rusiei un adevărat război hibrid care, după începerea operațiunii militare speciale pe care am fost nevoiți să o începem, a căpătat un caracter fără precedent”, a spus Lavrov la o ședință a Consiliului de Afaceri al Ministerului de Externe al Rusiei.
Potrivit șefului diplomației ruse, Occidentul urmărește distrugerea economiei Rusiei, încearcă să împingă țara la periferia politicii mondiale, iar cu ajutorul sancțiunilor vrea să „submineze stabilitatea” Rusiei. El a menționat că prioritatea ministerului rămâne promovarea construirii de legături durabile „cu toți partenerii străini interesați”, în baza unei cooperări întemeiate pe respect reciproc.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2022
Putin: „Sancțiunile” occidentale afectează întreaga lume
Fluxul de știri
0