Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Prințul William și soția sa au devenit miliardari după moartea Reginei Elisabeta a II-a

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaPrințul William și soția sa Kate Middleton (în plan secund)
Prințul William și soția sa Kate Middleton (în plan secund) - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Abonare
Daily Star: Prințul William și soția sa au devenit miliardari după moartea Reginei Elisabeta a II-a
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Prințul William și soția sa Kate Middleton au devenit miliardari după moartea Reginei Elisabeta a II-a și după ce au moștenit noile titluri regale, relatează ziarul britanic Daily Star, care este citat de RIA Novosti.
După moartea Elisabetei a II-a, William a moștenit imediat titlul de Duce de Cornwall și acum este Duce de Cornwall și Cambridge, iar Kate este Ducesa de Cornwall și Cambridge.
Vineri, 9 septembrie, regele britanic Carol al III-lea i-a declarat pe fiul său William Prinț de Wales, iar pe soția acestuia, Kate - Prințesa de Wales. Acesta este titlul folosit ultima dată de mama lui William, Prințesa Diana.
După ce a primit noile titluri, averea Prințului William este estimată acum la 1,1 miliarde de lire sterline, potrivit ziarului. Primirea titlurilor de Duce de Cornwall și Ducesă de Cornwall a însemnat că William și Kate vor moșteni o mare suprafață de pământ, păduri, râuri și bunuri, scrie ziarul.
În prezent, Prințul și Prințesa de Wales dețin aproximativ 128.000 de acri de teren în 20 de județe din Anglia și Țara Galilor, dintre care unele includ și Parcul Național Dartmoor, relatează publicația, citând surse. În condițiile în care un acru de teren este echivalent cu 2,4711 de hectare, suprafață deținută în prezent de William și Kate este de aproximativ 316 300 de hectare.
Palatul Buckingham a anunțat pe 8 septembrie că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a condus țara timp de mai bine de 70 de ani, a murit în Scoția la vârsta de 96 de ani.
Palatul Buckingham a anunțat pe 8 septembrie că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a condus țara timp de mai bine de 70 de ani, a murit în Scoția la vârsta de 96 de ani.
Regina Elisabeta a II-a - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2022
Internațional
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit
Fluxul de știri
0