Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Moldovei va participa la Forumul Moldova-România de la Bucureşti

© Sputnik / Rodion ProcaȘedința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României
Ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2022
Abonare
Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, va participa pe 13 septembrie, la București, la Forumul „Moldova-România: Capital Bridges”
BUCUREŞTI, 12 sept – Sputnik, Marius Holdean. Forumul „Moldova-România: Capital Bridges” de la Bucureşti, la care participă şi premierul Moldovei Natalia Gavriliţa, este primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului.
Potrivit anunţului oficial, Natalia Gavrilița va ține un discurs la ceremonia de deschidere, după care va participa la discuții cu toți cei prezenți la eveniment.
Organizatorii au anunţat că agenda forumului cuprinde subiecte de actualitate: contextul internațional, implementarea de politici favorabile pentru dezvoltarea climatului investițional și de afaceri și întărirea legăturilor între piețele de capital din cele două țări, mai ales în contextul statutului Republicii Moldova de țară candidată la Uniunea Europeană.
În cadrul vizitei de o zi pe care o va întreprinde în capitala României, șefa Guvernului de la Chișinău va avea întrevederi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, dar și cu reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț Americane (AmCham) din România.
Ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2022
Societate
Peste 20 de milioane de lei alocă România Republicii Moldova: Unde vor fi folosiți banii
Fluxul de știri
0