Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Republicii Moldova, Igor Grosu, în Danemarca

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Grosu
Igor Grosu - Sputnik Moldova, 1920, 05.09.2022
Abonare
Astăzi președintele Republicii Moldova, Igor Grosu, a plecat în Danemarca, unde efectuează o vizită oficială în perioada 5 - 8 septembrie.
CHIȘINĂU, 5 sept – Sputnik. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, efectuează o vizită oficială în Regatul Danemarcei, în perioada 5-8 septembrie. Acolo el urmează să aibă mai multe întrevederi oficiale, inclusiv cu omologul său danez, Henrik Dam Kristensen.
La Copenhaga, Igor Grosu, va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului Danemarcei, Henrik Dam Kristensen.
Agenda vizitei mai include întâlniri cu vicepreședinții Parlamentului danez și cu membrii comisiilor parlamentare.
Șeful legislativului de la Chișinău va mai discuta cu reprezentanții Confederației Industriei Daneze, precum și ai sectorului energetic.
Președintele Parlamentului Republicii Moldova va fi primit și de Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei. Întrevederea va avea loc la reședința oficială a familiei regale daneze, Palatul Fredensborg.
Vizita la Copenhaga a lui Igor Grosu mai prevede și o întâlnire cu diaspora din Regatul Danemarcei.
Șeful Legislativului moldovean este însoțit în cadrul vizitei oficiale din Regatul Danemarcei de deputatul Radu Marian, vicepreședintele Comisiei Economie, Buget și Finanțe, și consiliera președintelui Parlamentului pentru politică externă, Elena Lungu.
Marin Ciobanu - Sputnik Moldova, 1920, 05.09.2022
Economie
Noul director al Agenției de Investiții a fost prezentat colectivului
Fluxul de știri
0