Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ministerul Sănătății a primit de la NATO teste rapide pentru depistarea COVID-19

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaMoldova a primit de la NATO un lot de teste rapide pentru depistarea COVID
Moldova a primit de la NATO un lot de teste rapide pentru depistarea COVID - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2022
Abonare
Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a primit de la NATO un lot impunător de teste pentru depistarea COVID-19.
CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. La sfârșitul săptămânii trecute, Ministerul Sănătății a recepționat din partea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) zece mii de teste rapide pentru depistarea infecției de coronavirus, informează serviciul de presă al instituției.
În afară de aceasta, la solicitarea Ministerului Sănătății, Agenția NATO de Sprijin și Achiziții (NSPA) va livra Republicii Moldova un lot de echipamente medicale care include electrocardiografe, aspiratoare chirurgicale, concentratoare de oxigen, monitoare de ritm cardiac, videolaringoscoape și altele.
Ministerul menționăm că, în contextul pandemiei de COVID-19, NATO a donat Republicii Moldova echipament individual de protecție și dispozitive medicale în valoare de peste 40 de milioane de lei.
Potrivit Ministerului Sănătății, în perioada 22 - 28 august, în Republica Moldova au fost înregistrate 5964 de cazuri de infectare cu coronavirus, adică mai puțin cu 1928 de cazuri decât în săptămâna precedentă. În aceeași perioadă au fost efectuate 30 696 de teste.
Coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Societate
Coronavirus în Moldova: Un nou val de Omicron se atestă în Chișinău
Fluxul de știri
0