Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul alocă bani pentru „Arena Națională”: Pentru ce vor fi cheltuiți

Arena Națională - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2022
Abonare
Aproape șapte milioane de lei din contul mijloacelor prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2022 vor fi alocate Societății „Arena Națională”.
CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Aproape șapte milioane de lei din contul mijloacelor prevăzute în bugetului de stat pentru anul 2022, vor fi acordați Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională” pentru majorarea capitalului social.
Un proiect de hotărâre în acest sens a fost examinat și aprobat de miniștri în cadrul ședinței Guvernului din 1 septembrie.
Proiectul prevede că, Ministerul Finanțelor, la solicitarea Agenției Proprietății Publice, asociat unic al Societății cu Răspundere Limită „Arena Națională”, în baza documentelor justificative, va aloca din contul mijloacelor prevăzute în bugetului de stat pentru anul 2022, mijloacele financiare în sumă de până la 69567,2 mii de lei - echivalentul a 3162,15 mii de euro Societății cu Răspundere Limită „Arena Națională” pentru majorarea capitalului social.
Concomitent, proiectul stabilește că, Agenția Proprietății Publice, în calitate de asociat unic în cadrul Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională” va asigura operarea modificărilor ce se impun în Statutul S.R.L. „Arena Națională”, și va asigura prezentarea acestora, în termen de 30 de zile de la adoptare, Instituției Publice „Agenția Servicii Publice” pentru efectuarea înregistrării de stat.
Proiectul stabilește excepția cu privire la intrarea în vigoare a hotărârii la data publicării. Având în vedere că data limită de achitare a primei tranșe anului 3 de achitare a fost 24 iunie, se propune intrarea în vigoare a proiectului la data publicării în Monitorul Oficial.
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2022
Politică
Cum se face înmatricularea mijloacelor de transport cu numere neutre în Transnistria
Fluxul de știri
0