Termoelectrica a demarat procedura de achiziție a păcurii

CET
CET - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2022
Abonare
Achiziția păcurii va avea loc sub controlul reprezentanților Centrului Național Anticorupție, ai Serviciului de Informații și Securitate și ai Procuraturii Generale.
CHIȘINĂU, 29 aug – Sputnik. Termoelectrica S.A. anunță demararea procedurii de achiziție în regim de urgență a 20,0 mii tone de păcură, solicitând în acest sens oferte de la potențiali vânzători.
”La achiziția păcurii, SA „Termoelectrica” va solicita oferte de la potențialii vânzători și va selecta, prin intermediul grupului de achiziție instituit, câștigătorul/câștigătorii în baza criteriilor tehnice, economice și financiare și va încheia contractul/contractele de vânzare-cumpărare a păcurii cu vânzătorul/vânzătorii selectat/selectați, în termene restrânse, cu posibilitatea de prelungire a acestora”, a comunicat compania.
Este menționat de asemenea că sunt invitați să participe la concurs vânzătorii de păcurii focar (marca M100) sau echivalentul acesteia. La selectarea ofertelor câștigătoare, SA „Termoelectrica” se va ghida de criteriul celui mai mic preț.
În grupul de achiziție vor fi invitați, în calitate de observatori, reprezentanți ai Centrului Național Anticorupție, ai Serviciului de Informații și Securitate și ai Procuraturii Generale.
Andrei Spinu - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2022
Politică
Spînu: Toți consumatorii casnici vor avea căldură și energie electrică
Fluxul de știri
0