Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Filiala Chișinău a PSD România anunță că va colabora cu PDM

PSD România filiala Chișinău anunță că va colabora cu PDM
Abonare
Iurie Ciocan, președintele filialei Republica Moldova a Partidul Social Democrat (PSD) din România: "Primul eveniment va fi o reuniune a aleșilor locali ai PSD România și reprezentanților PDM. PSD nu se va implica sub nici-o formă în politica din Republica Moldova".
Fostul președinte CEC, actualmente președinte al filialei PSD în Republica Moldova, a declarat într-un interviu pentru Agenția Sputnik Moldova că noul sediu deschis la Chișinău va fi o platformă de comunicare cu alegătorii socialiști și că va reprezenta interesele diasporei românești aflate în Republica Moldova.
"Vom activa doar în cadrul legal al Republicii Moldova. Ne propunem să oferim mai multe informații despre activitatea partidului nostru pentru cetățenii români. Suntem unul dintre partidele care face parte din coaliția de guvernare. Vom sprijini organizarea alegerilor pentru diaspora română".
Politicianul a mai menționat că PSD va colabora cu PDM în baza unui acord dintre cele două partide semnat de mai mult timp dar nu se va implica sub nici-o formă în politica de la Chișinău
"Primul eveniment va fi o reuniune a aleșilor locali ai PSD România și reprezentanților PDM. PSD nu se va implica sub nici-o formă în politica din Republica Moldova" a declarat Ciocan.
Fluxul de știri
0