Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații revin de urgență din vacanță: Sesiune extraordinară la Parlament

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 19 мая 2022
Заседание парламента Молдовы 19 мая 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2022
Abonare
Deputații se întorc la muncă din vacanță pentru o sesiune extraordinară. Biroul permanent urmează să aprobe ordinea de zi.
CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Deputații revin în sala de ședințe a Parlamentului pentru o sesiune extraordinară. O dispoziție de rechemare a acestora din concediul anual a fost semnată pe 24 august de către președintele Parlamentului Igor Grosu. În dispoziție este precizat că deputații sunt rechemați pentru perioada 25-26 august.
Astfel, joi, 25 august, Biroul permanent se întrunește în ședință, în cadrul căreia urmează a fi aprobat proiectul ordinii de zi a sesiunii extraordinare a Parlamentului pentru perioada 26 august – 8 septembrie 2022.
Trebuie precizat că la finalul sesiunii de primăvară-vară, Igor Grosu a informat că Parlamentul se va reuni în ședință extraordinară pentru a aproba modificările la bugetul de stat.
Amintim, Guvernul a aprobat pe 24 august proiectul de Lege pentru modificarea bugetului de stat pentru 2022.
валюта - Sputnik Moldova, 1920, 24.08.2022
Economie
Aviz pozitiv pentru modificarea Legii bugetului de stat: Ce se schimbă
Fluxul de știri
0