Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un deputat rus a declarat că Rusia este deschisă negocierilor cu Ucraina

© Sputnik / Владимир ТрефиловDrapelele de stat ale Ucrainei și Federației Ruse
Drapelele de stat ale Ucrainei și Federației Ruse  - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Abonare
Deputatul Dumei de Stat Oleg Morozov a spus că Rusia este deschisă negocierilor cu Ucraina, dar nu va tolera condițiile puse de Kiev.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Rusia este deschisă negocierilor cu Ucraina „în anumite condiții”, dar Rusia nu intenționează să poarte aceste negocieri în condițiile impuse de Kiev, a declarat deputatul Dumei de Stat Oleg Morozov pentru RIA Novosti.
Cu o zi înainte, Vladimir Zelenski, în mesajul său video de pe Telegram, a avertizat Rusia cu „ultima linie”, dincolo de care Kievul va refuza discuțiile de pace. El a clarificat că o astfel de linie ar putea fi un proces organizat militarilor ucraineni care au participat la luptele de la Mariupol.
"Rusia este deschisă oricând negocieri în anumite condiții. Kievul știe despre asta. Dar nu vom tolera condițiile de la Kiev și vom judeca infractorii", a spus Morozov.
Potrivit parlamentarului, amenințările lui Zelenski se datorează faptului că vrea să demonstreze „stăpânilor săi disponibilitatea de a-și arunca oamenii în foc atât cât i se spune”.
"Nu ne interesează amenințările lui, din moment ce ne-am declarat public obiectivele și nu vom renunța la ele. Are o singură opțiune: pacea în condițiile noastre", a rezumat el.
Adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Reabkov - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2022
Rusia
Moscova a avertizat NATO cu privire la consecințele ignorării „liniilor roșii”
Fluxul de știri
0