Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber rămâne după gratii

Марина Таубер в суде
Марина Таубер в суде - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Abonare
Deputatul Partidului Șor marina Tauber rămâne în arest preventiv în penitenciarul numărul 13, după ce astăzi magistrații au respins recursul avocaților de a schimba măsura preventivă de arest.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Deputata partidului Șor Marina Tauber rămâne în arest prevenitiv în penitenciarul nr. 13 din capitală. Aceasta este decizia de astăzi a magistraților Curții de Apel Chișinău, care au respins recursul depus de avocații parlamentarei cu privire la prelungirea măsurii preventive de arest.
Informația a fost confirmată pentru presa locală și de procurorul Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.
Curtea de Apel Chișinău a examinat marți cererea depusă de avocații deputatei, care au solicitat anularea măsurii de arest preventiv în privința parlamentarei, după ce marți, 16 august, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersul procurorilor anticorupție și au prelungit cu încă 20 de zile arestul în penitenciarul nr. 13.
După pronunțarea deciziei, Tauber a fost întrebată de jurnaliști cum se simte.
“Mă simt normal, deși pușcăria este pușcărie. Nu-i doresc nimănui să trăiască momentele pe care am fost nevoită să le trăiesc eu și apropiații mei”, a declarat Tauber.
Amintim că astăzi au avut loc proteste în fața președinției la care oamenii au cerut libertate Marieni Tauber și demisia Maiei Sandu.
Протест в Кишиневе с требованием освободить Марину Таубер - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Politică
Protest de masă la Chișinău: Jos Sandu, libertate lui Tauber
Fluxul de știri
0