Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dughin a povestit care au fost ultimele cuvinte ale fiicei sale

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaА.ДУГИН / Aleksandr Dughin
А.ДУГИН / Aleksandr Dughin - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Abonare
Politologul Dughin despre ultimele cuvinte ale fiicei sale: „Mă simt un luptător, nu vreau o altă soartă”.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Filosoful și politologul Alexander Dugin a spus care au fost ultimele cuvinte ale fiicei sale Daria Dughin: ea a spus că se simte ca o războinică și un erou, vrea să fie alături de poporul și țara ei, de partea forțelor luminii.
Politologul și jurnalistul Dughina a murit într-o explozie de mașină pe autostrada Mojaisk din districtul Odințovo din regiunea Moscovei.
„Și ultima dată când am vorbit cu ea la festivalul “Tradiția”, ea mi-a spus: „Tata, mă simt un luptător, mă simt erou. Vreau să fiu așa. Nu vreau altă soartă. Vreau să fiu cu poporul meu, cu țara mea. Vreau să fiu de partea forțelor luminii”. Acesta este cel mai important lucru”, a spus Dughin la despărțirea de fiica sa.
Filosoful a spus că la ultima sa prelegere, când fiica lui era în apropiere, el a vorbit despre faptul că istoria este „o bătălie între forțele luminii și ale întunericului, între Dumnezeu și adversarul său”.
"Situația noastră politică și războiul nostru în Ucraina, dar nu cu Ucraina. Și aceasta face parte din acest război – al luminii și întunericului", a conchis Dughin.
Serviciul Federal de Securitate din Rusia a declarat luni că în spatele uciderii lui Dughina se află serviciile speciale ucrainene, autorul faptei fiind cetățeanca ucraineană Natalia Vovk, care a sosit în Rusia cu fiica ei pe 23 iulie. Potrivit FSB, după o explozie controlată a mașinii în care se afla Daria Dughina, autorul crimei și fiica ei au plecat în Estonia prin regiunea Pskov.
Președintele rus Vladimir Putin i-a conferit postum Dariei Dughina Ordinul Pentru Curaj.
Daria Dughina - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2022
Rusia
FSB a descoperit cine a asasinat-o pe Daria Dughina
Fluxul de știri
0