Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Acum este greu de vorbit de negocieri între Rusia și Ucraina - Sluțki

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaЛеонид Слуцкий
Леонид Слуцкий - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2022
Abonare
Slutski a declarat că, după uciderea Dariei Dugina, este dificil să se vorbească despre negocierile dintre Rusia și Ucraina
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. După asasinarea Dariei Dugină, este greu să vorbim despre negocieri între Federația Rusă și Ucraina, a declarat pentru RIA Novosti Leonid Sluțki, liderul Partidului Liberal Democrat.
Ceremonia de rămas bun pentru jurnalista și politologul Daria Dugina are loc la Moscova.
„Vedem că Kievul nu este dispus la negocieri, iar poziția mea personală, ca membru al grupului de negociere, este greu de spus după această tragedie monstruoasă”, a spus Slutski.
Politologul și jurnalistul Daria Dugina a murit în seara zilei de 20 august, în urma unei explozii de mașină pe autostrada Mojaisk din districtul Odințovo din regiunea Moscovei.
Serviciul Federal de Securitate din Rusia a declarat luni că în spatele uciderii Dariei Dugina se află serviciile speciale ucrainene, autorul faptei fiind cetățeanca ucraineană Natalia Vovk, care a sosit în Rusia cu fiica ei pe 23 iulie.
Potrivit FSB, după o explozie controlată a mașinii, autorul crimei și fiica ei au plecat în Estonia prin regiunea Pskov.
Președintele rus Vladimir Putin i-a acordat postum Dariei Dugin Ordinul Pentru Curaj.
Adrian Severin - Sputnik Moldova, 1920, 22.08.2022
Analize și opinii
Adrian Severin despre vinovații asasinării Dariei Dughin
Fluxul de știri
0