Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Patriarhul Kirill a exprimat condoleanțe în legătură cu moartea Dariei Dughina

© Sputnik / Sergey Pyatakov / Accesați arhiva multimediaKiril
Kiril - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2022
Abonare
Patriarhul Rusiei, Kiril, a exprimat condoleanțe în legătură cu moartea lui Dugin: era o jurnalistă strălucită.
CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii Kirill i-a exprimat condoleanțe filozofului Alexandr Dughin în legătură cu moartea tragică a fiicei sale, Daria, menționând că aceasta a fost o jurnalistă strălucită și s-a bucurat de respectul colegilor săi.
„Daria Alexandrovna era cunoscută în Rusia și în străinătate ca o figură publică activă, un jurnalist strălucit, un cercetător științific talentat. Fiind succesoarea cauzei tale, ea, în pofida vârstei fragede, a reușit să obțină un succes semnificativ în domeniul pe care l-a ales, să câștige aprecierea și respectul colegilor săi.(…) Fie ca Milostivul Domn al Cerului și al Pământului să odihnească sufletul noii adormitei roabei sale Daria în lăcașul drepților și să-i dea veșnică pomenire”, este menționat în mesajul de condoleanțe al patriarhului, publicat pe pagina de internet a Bisericii Ortodoxe Ruse.
Daria Dughina - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2022
Rusia
Pe cazul morții Dariei Dughina a fost pornit un dosar penal
Fluxul de știri
0